Egen tillverkning  Säker betalning  Fri frakt
kontakt: info@ekling.se

HANDGJORDA SILVERSMYCKEN

Våra silversmycken är tillverkade i egen ateljé i Göteborg. Vi använder alltid äkta 925 silver förutom detaljer i 18K guld. Tryggt köp  med Klarna eller Paypal, snabb leverans, fri frakt.

Vi gör ditt smycke personligt

Nu kan vi göra fin maskingravyr på manschettknappar, hängen, ringar och mer. Vi kan också gravera foton och teckningar. Se våra namnsmycken här. Är du intresserad och inte hittar det du söker, tveka inte att maila oss på info@ekling.se

SILVERSMIDESKURSER

Förutom vår egen tillverkning arrangerar vi veckokurser, events, prova-på och möhippor i vår smedja, då under namnet Puckelankan silversmide. Läs mer om våra silversmideskurser på Puckelankans hemsida. Är du intresserad av att gå en kurs hos oss, hör av dig till info@puckelankan.se

Silversmideskurs

Puckelankan silversmide startades 2007 av oss, Erik Lövgren och Karin Kling Larsson. I vår ateljé i Sisjön Göteborg har vi förmånen att träffa massor av vetgiriga och kreativa människor på våra silversmideskurser, alltid nya impulser och utmaningar!

Att få jobba med att skapa silversmycken till vår egen kollektion och att hjälpa till med fantasifulla specialbeställningar är en annan sida av silversmidet som är otroligt inspirerande och kul. De smycken vi designar och tillverkar själva finns till försäljning under namnet Ekling jewelry, här i vår webshop.

Vi använder alltid äkta 925 sterlingsilver och ibland 18 k guld, till våra smycken. Vi stämplar våra smycken med silverstämpel 925, tillverkarstämpel (KEL eller EL), ortsstämpel Göteborg och årsstämpel.  Vi tillverkar från grunden, av plåt och tråd och ägnar mycket möda åt att få fram den perfekta finishen på smycket.  Namn och budskaps-stämpling gör vi dels för hand, vilket ger en personlig touch till namnsmycket, eller med vår gravyrmaskin som kan skriva alla typer av text.

I vårt sortiment finns silverringar, silverörhängen, silverhalsband och hängen, silverarmband, manschettknappar, namnsmycken och silverkedjor.